Persoonlijk contact

Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. We staan bekend als een flexibele leverancier, die door de korte lijnen snel kan schakelen. Heb je nieuwe werknemers? Volgende week heb je de benodigde zichtbare werkkleding in huis. Maatwerk nodig voor de extra grote of wat kleinere medewerkers? Bel ons even en we regelen het.

Bij Optimaalzichtbaar zijn we eerlijk en transparant. Ook in onze adviezen. We adviseren je over de beste aanschaf, maar we vertellen je ook wat je níet nodig hebt. Een goede relatie met onze klanten is voor ons belangrijker dan verkoopcijfers.

Eigen productie

We hebben een eigen productielijn en alle broeken en jassen gaan zonder tussenkomst van een handelaar naar de eindgebruiker. En dat zie je terug in de prijs-kwaliteit verhouding.  

Het standaardpakket is in alle maten op voorraad leverbaar. Elke week wordt het aangevuld vanuit onze eigen productielijn. Jassen, jacks en broeken maken we zelf. Aanvullende beschermingsmiddelen (PBM) zoals polo’s, sweaters en T-shirts kunnen we natuurlijk ook leveren.

Wil je veiligheidskleding in je eigen huisstijl? Goed idee, want zo zijn je medewerkers goed herkenbaar. We voorzien alle kleding op aanvraag van een gedrukt of geborduurd logo.

Locatie

Optimaalzichtbaar werkt vanuit Enschede, dat tot de jaren zestig één van de grootste textielsteden van Europa was. Ons pand staat in het Havengebied en is goed bereikbaar. Binnen een paar minuten ben je op de A35/A1.

Je bent op afspraak altijd welkom voor informatie en koffie. In onze showroom kun je onze modellen zien, voelen en passen.  

Kwaliteit

Optimaalzichtbaar produceert ook voor de Duitse markt, bijvoorbeeld voor de Rettungsdiensten. Hun kwaliteitseisen zijn hoog: de kleding moet op hoge temperatuur of met extra chemicaliën (industrieel) gewassen kunnen worden, zodat er geen bacteriën en virussen meer aanwezig zijn.  Al onze kleding voldoet aan die standaard en dat geeft een extra veilig gevoel. Bovendien zorgt de hoge kwaliteit voor een lange levensduur. 

Onze beste- en optimaal zichtbare kleding is EN-ISO-20471 gecertificeerd. De werkkleding voldoet daarmee aan de Europese norm voor High Visibility werkkleding. De waterdichte werkjassen voldoen aan de EN 343-norm. Dat wil zeggen dat deze jassen voldoen aan de eisen die gesteld worden aan bescherming tegen regen, sneeuw, mist en vocht. Daarnaast hebben de NEN 343-gecertificeerde veiligheidsjassen voldoende ademend vermogen. Onze overige jassen en jacks zijn natuurlijk ook in zeer sterke mate waterafstotend en zeer goed inzetbaar bij slecht weer.

Naast veiligheid is comfort ook belangrijk. Onze kleding is waar nodig wind- en waterdicht, ademend en elastisch: het beperkt je niet in je bewegingsvrijheid. En natuurlijk voldoen onze Europese grondstoffen aan de OEKO-TEX standaard: een test- en certificeringssysteem dat het gebruik van schadelijke stoffen beperkt. De kleding is daarom huid- en milieuvriendelijk.

Wil je meer informatie of een afspraak plannen?

Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook: 053 203 0128. 

7 + 9 =

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen.